

## TIMETABLE

Intelligent Money British GT/F3 Championships 7/8 August 2021 Snetterton 300 Issue ONE

SATURDAY												
Championship	Session	Event	Mins	Down time	Start	Finish	Signing on	Where	Scrutineering	Where	Briefing	Where
Ginetta GT Academy	1	Qualifying	00:20	00:10	09:00	09:20	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
Intelligent Money British GT Championship	2	Practice	01:00	00:10	09:30	10:30	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
BRDC British Formula 3 Championship	3	Qualifying	00:20	00:10	10:40	11:00	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
500cc Formula Three	4	Qualifying	00:15	00:10	11:10	11:25	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
Ginetta GT5 Challenge/G40 Cup	5	Qualifying	00:20	00:10	11:35	11:55	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
Intelligent Money British GT Championship	6	Practice	01:00	00:10	12:05	13:05						
MSVR Elise Trophy	7	Qualifying	00:20	00:10	13:15	13:35	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
BRDC British Formula 3 Championship	8	Race 1	00:20		13:45	14:05	10 laps max	20 mins				
Lunch			00:40		14:05	14:45						
Ginetta GT Academy	9	Race 2	00:20	00:15	14:45	15:05						
MSVR Elise Trophy	10	Race 3	00:20	00:15	15:20	15:40						
Intelligent Money British GT Championship GT3 (1)	11	Qualifying	00:10	00:04	15:55	16:05						
Intelligent Money British GT Championship GT3 (2)	12	Qualifying	00:10	00:04	16:09	16:19						
Intelligent Money British GT Championship GT4 (1)	13	Qualifying	00:10	00:05	16:23	16:33						
Intelligent Money British GT Championship GT4 (2)	14	Qualifying	00:10	00:12	16:38	16:48					<b>~</b> ~	
500cc Formula Three	15	Race 4	00:15	00:15	17:00	17:15						
Ginetta GT5 Challenge/G40 Cup	16	Race 5	00:20	00:15	17:30	17:50				_		
MSVR Elise Trophy	17	Race 6	00:20		18:05	18:25				S	netter	ton

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & TO BE IN THE ASSEMBLY AREA NO LATER THAN 20 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE QUALIFYING OR RACE. FAILURE TO COMPLY MAY RESULT IN SPACE BEING GIVEN TO RESERVES. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.









Intelligent Money British GT/F3 Championships 7/8 August 2021 Snetterton 300 Issue ONE

18 19 20 21	Warm Up Qualifying Race 7	Mins 00:15 00:15 00:20	Down time 00:10 00:15 00:25	9:00 09:25	99:15 09:40	Signing on  Pre-Event	Where	Scrutineering	Where	Briefing	Where
19	Qualifying  Race 7	00:15	00:15	09:25		Pre-Event	Online	5 5 1	0 "		
20	Race 7				09:40	Pre-Event	Online	5 5 .	0 "		
		00:20	00:25				55	Pre-Event	Online	Pre-Event	Online
21	Race 8			09:55	10:15						
		01:00	00:15	10:40	11:40						
22	Race 9	00:15	00:15	11:55	12:10						
23	Race 10	00:20	00:15	12:25	12:45	10 laps max	20 mins				
24	Race 11	00:20		13:00	13:20						
Lunch			00:05	13:20	14:20						
25	Race 12	00:20	00:15	14:25	14:45						
26	Race 13	00:20	00:15	15:00	15:20	10 laps max	20 mins			<b>-</b> -	
27	Race 14	00:20	00:25	15:35	15:55						
28	Race 15	01:00	00:15	16:20	17:20						
29	Race 16	00:20		17:35	17:55				S	nettert	on
	23 24 25 26 27 28	23 Race 10 24 Race 11  25 Race 12 26 Race 13 27 Race 14 28 Race 15 29 Race 16	23 Race 10 00:20 24 Race 11 00:20 25 Race 12 00:20 26 Race 13 00:20 27 Race 14 00:20 28 Race 15 01:00 29 Race 16 00:20	23 Race 10 00:20 00:15 24 Race 11 00:20 01:00 00:05 25 Race 12 00:20 00:15 26 Race 13 00:20 00:15 27 Race 14 00:20 00:25 28 Race 15 01:00 00:15 29 Race 16 00:20	23 Race 10 00:20 00:15 12:25 24 Race 11 00:20	23 Race 10 00:20 00:15 12:25 12:45 24 Race 11 00:20 13:00 13:20 01:00 00:05 13:20 14:20 25 Race 12 00:20 00:15 14:25 14:45 26 Race 13 00:20 00:15 15:00 15:20 27 Race 14 00:20 00:25 15:35 15:55 28 Race 15 01:00 00:15 16:20 17:20	23 Race 10 00:20 00:15 12:25 12:45 10 laps max  24 Race 11 00:20 13:00 13:20  01:00 00:05 13:20 14:20  25 Race 12 00:20 00:15 14:25 14:45  26 Race 13 00:20 00:15 15:00 15:20 10 laps max 2  27 Race 14 00:20 00:25 15:35 15:55  28 Race 15 01:00 00:15 16:20 17:20  29 Race 16 00:20 17:35 17:55	23 Race 10 00:20 00:15 12:25 12:45 10 laps max 20 mins  24 Race 11 00:20 13:00 13:20  01:00 00:05 13:20 14:20  25 Race 12 00:20 00:15 14:25 14:45  26 Race 13 00:20 00:15 15:00 15:20 10 laps max 20 mins  27 Race 14 00:20 00:25 15:35 15:55  28 Race 15 01:00 00:15 16:20 17:20  29 Race 16 00:20 17:35 17:55	23 Race 10 00:20 00:15 12:25 12:45 10 laps max 20 mins  24 Race 11 00:20 13:00 13:20  25 Race 12 00:20 00:15 14:25 14:45  26 Race 13 00:20 00:15 15:00 15:20 10 laps max 20 mins  27 Race 14 00:20 00:25 15:35 15:55  28 Race 15 01:00 00:15 16:20 17:20  29 Race 16 00:20 17:35 17:55	23  Race 10  00:20  00:15  12:25  12:45  10 laps max 20 mins  24  Race 11  00:20  13:00  13:20  25  Race 12  00:20  00:15  14:25  14:45  26  Race 13  00:20  00:15  15:00  15:20  10 laps max 20 mins  27  Race 14  00:20  00:25  15:35  15:55  28  Race 15  01:00  00:15  16:20  17:20  29  Race 16  00:20  17:35  17:55	23  Race 10  00:20  00:15  12:25  12:45  10 laps max 20 mins  24  Race 11  00:20  13:00  13:20  25  Race 12  00:20  00:15  14:25  14:45  26  Race 13  00:20  00:15  15:00  15:20  10 laps max 20 mins  27  Race 14  00:20  00:25  15:35  15:55  28  Race 15  01:00  00:15  16:20  17:20  29  Race 16  00:20  17:35  17:55

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & TO BE IN THE ASSEMBLY AREA NO LATER THAN 20 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE QUALIFYING OR RACE. FAILURE TO COMPLY MAY RESULT IN SPACE BEING GIVEN TO RESERVES. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.





